Известие

Collapse
No announcement yet.

Знае ли някой как се разглобява този детайл??!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Знае ли някой как се разглобява този детайл??!

и по-точно жабката за ръкавици, тази която се намира над централните въздуховоди. Като купих колата си беше запецнала (не се отваря), досега опитвах с ненасилствни методи и не се получава. Мисля да я разглобя и имам някакви подозрения как става но ако някой колега го е правил да пише, моля
    Tormentvm In Dvm Demens

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
    и по-точно жабката за ръкавици, тази която се намира над централните въздуховоди. Като купих колата си беше запецнала (не се отваря), досега опитвах с ненасилствни методи и не се получава. Мисля да я разглобя и имам някакви подозрения как става но ако някой колега го е правил да пише, моля
    Жабката се държи на 4 рапидки които са от вътрешната страна .. ако ти е счупена имам я здрава
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

т.е. достъпът до тях откъде е ? а иначе много благодаря но едва ли ще стане цвета на мойто табло и на жабката е бежов
      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
        т.е. достъпът до тях откъде е ? а иначе много благодаря но едва ли ще стане цвета на мойто табло и на жабката е бежов
        Аа да вярно , ами достъпа до тях е като се отвори самата жабка , те имат едни тапички на тях махаш тапичките и развиваш , значи трябва по някакъв начин да я отвориш , ако не можеш и искаш може да се видим някъде да я погледна

Comment

много тенкзс!!! ако искаш може да се видим на паркинга до твоя блок аз имам работа там утре и да я погледнеш - тъпото е, че тя не може да се отвори мисля че ако се отвори въздуховода зад нея и може да се махне целия детайл заедно с жабката но това е за последен случай ако имаш възможност пиши на Л.С кога да се видим
          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Имаш ЛС

Comment

ок мерси
              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
              X